Vipuvoimaa EU:lta

  • Post category:Uutinen
Vipuvoimaa EU:lta

Parmair ilmanvaihto Oy on saanut EU:lta tukea tuotekehityshankkeeseen vuosina 2017-2018. Tukea saatiin energiatehokkaiden laitteiden sekä kosketusnäyttöohjaimen tuotekehitykseen.

Yli kolmenkymmenen vuoden ikäinen laadukas Parmair- tuotemerkki on tunnettu ympäri Suomen. Tuotemerkki siirtyi Parmair ilmanvaihto Oy:lle vuoden 2017 alussa ja innostusta, ideoita sekä innovaatioita uusien laitteiden kehittämiseksi oli hyvin paljon. Vain rahoitus kaikkien innovaatioiden toteuttamiseen puuttui.

Avuksi hankittiin Ely-keskuksen yrityksen kehittämistuki. Aluksi mahdollisuutta tukeen selvitettiin ottamalla yhteyttä Ely-keskukseen ja anomuksen täyttäminen alkoi. Oman yhteyshenkilön kanssa asioiminen oli nopeaa ja tehokasta. Yrityksen kehittämisavustuksen avulla saatiin kolmen uuden ilmanvaihtokoneen ja uuden kosketusnäyttö-ohjaimen tuotekehityshankkeet vietyä läpi suunnitellussa aikataulussa. Kaikki Parmairin uudet tuotteet lanseerattiin FinnBuild 2018- messuilla 10.-12. lokakuuta 2018. Tuotteet saivat erittäin hyvän vastaanoton.

Jo vuosi 2017 ylitti vuodelle asetetut liiketaloudelliset tavoitteet. Hankkeen myötä tilauskantamme on piristynyt huomattavasti lisää ja Parmair on saanut olla työllistämässä uusia työntekijöitä vuonna 2018. Myös Ruotsiin on avautunut markkinat. Ilman Ely-keskuksen kehittämisavustusta tuotekehityshankkeiden läpivienti olisi viivästynyt huomattavasti.

Hei,
ilmoita tässä

puuttuva suodatin.

Ilmoita tietosi alle

tai koita vielä hakua?