Parmair tukee lasten ja nuorten liikkumista

  • Post category:Uutinen
Parmair tukee lasten ja nuorten liikkumista
Parmair tukee lasten ja nuorten liikkumista. Tammelan Ryskeeltä monipuoliset harrastusmahdollisuudet!

Hyvinvoinnin ja terveyden peruspilari on hyvä arki: liikunta, oikeanlainen ravinto, riittävä uni ja mielekäs tekeminen. Vietämme sisätiloissa lähes 90 prosenttia ajastamme ja hengitämme noin
15 000 litraa ilmaa vuorokaudessa. Liikunnan, ravinnon ja unen oheella on terveyden kannalta on tärkeää, minkälaista ilmaa rakennuksissamme on.

Parmair haluaa olla helpottamassa arkeasi toimivilla ja laadukkailla ilmanvaihdon ratkaisuilla sekä tukea lasten ja nuorten liikkumista.

Perussuositus on, että kaikkien 7–18-vuotiaiden tulee liikkua vähintään 1–2 tuntia päivässä
monipuolisesti ikään sopivalla tavalla. Kasvuiässä tapahtuvalla fyysisellä aktiivisuudella on selkeä merkitys hapenottokyvyn ja vitaalikapasiteetin (ilmamäärä, jonka henkilö kykenee hengittämään ulos yhdellä kertaa) muovautumiselle, kun taas aikuisilla kapasiteetin kasvattaminen vaatisi todella kovaa harjoittelua. Hapenottokykyä käytetään keuhkojen toimintakyvyn mittarina. Tämän vuoksi lapsena ja nuorena tapahtuva liikuntaharjoittelu on erittäin tärkeää.

Parmair tukee Tammelan Ryskettä, jonka tavoitteena on antaa kaikille mahdollisuus harrastaa. Tammelan Ryskeellä on jo yli 700 jäsentä. Yleisesti lajeja saa kokeilla pari kertaa maksutta, joten oman lajin etsiminen on myös tehty helpoksi!

www.tammleanryske.fi

https://www.facebook.com/Tammelan-Ryske-149411781741085/

Hei,
ilmoita tässä

puuttuva suodatin.

Ilmoita tietosi alle

tai koita vielä hakua?