Koneellinen ilmanvaihto

Energiatehokas ja ilmaa puhdistava ratkaisu

Koneellinen ilmanvaihto uusimmalla LTO-kennolla

Koneellinen ilmanvaihto on energiatehokas ja ilmaa puhdistava ratkaisu. Nykyään lähes poikkeuksetta uudet omakotitalot, rivitalot, kerrostalot ja toimistotilat toteutetaan koneellisella ilmanvaihdolla. Sellaisessa systeemissä ilmanvaihtokone huolehtii sisään puhallettavasta ja poistettavasta ilmasta automaattisesti.

Parmairin koneet on toteutettu uusimmalla ja parhaan hyötysuhteen omaavan LTO-kennon avulla. Ilmanvaihdosta saadaan näin erittäin energiatehokasta, kun huoneistossa oleva lämmin poistoilma ohjataan LTO-kennon läpi ja otetaan sen lämpöenergia talteen. Tällä ilmaisella lämpöenergialla lämmitetään puhdas ja kylmempi ulkoilma, ennen kuin se puhalletaan huoneistoon. Tällä saavutetaan huomattava energiasäätö ja saadaan raikasta ja puhdasta ilmaa huoneistoon.

Hyödyt ja edut ovat merkittävät

MAC 80Koneellisen ilmanvaihdon yksi merkittävä etu on ilmansuodatus. Parmairin ilmanvaihtokoneessa on suodattimet sekö tulo- että poistoilmassa. Ne estävät tehokkaasti mm. siitepölyn, katupölyn ja muiden hiukkasten pääsyn huoneistoon. Se pitää hengitettävän ilman puhtaana ja allergisetkin voivat oleskelu- ja asuinhuoneistoissa hyvin. Koneellinen Ilmanvaihtokone huolehtii siis siitä, että niin sanottu jäteilma kuljetaan tehokkaasti pois ja tilalle tuodaan raikasta ja puhdasta ilmaa.

Kone tulee mitoittaa asunnon koon mukaan siten, että riittävä ilmanvaihto voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla ja pienimmällä energian kulutuksella. Oikein mitoitettu ilmanvaihtokone myös pitää äänet kurissa.

Parmair-tuoteperheestä löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva ilmanvaihtokone, joissa on erittäin suurella hyötysuhteella oleva LTO-kenno sekä helppo ja älykäs ilmanvaihdon ohjaukseen soveltuva ohjain. Laitetaan koneellinen ilmanvaihto kuntoon teilläkin.

Katso Parmair ilmanvaihtokoneet tästä »

Hei,
ilmoita tässä

puuttuva suodatin.

Ilmoita tietosi alle

tai koita vielä hakua?