UUTUUS! Ilmalämmityskone Iiwari II

Energiapihi tekniikka, pienikokoinen (korkeus vain 1550 mm),
älykäs ja helppo kosketusnäyttö ja kotimainen.

Lämpö Iiwari II huolehtii kotisi tasaisesta lämmöstä ja laadukkaasta ilmanvaihdosta energiatehokkaasti ja taloudellisesti. Uusi Iiwari II toimitetaan 3.5″ tuuman kosketusnäytöllä, jonka voi asentaa mihin tahansa paikkaan asunnossa. Kosketusnäytön avulla on Iiwaria helppo ohjata ja seurata ilmanvaihtokoneen toimintaa.

A. Ilmanvaihtokone

B. Kiertoilmakone

Lämpö-Iiwari

  1. Yli 80% hyötysuhde.
  2. Pieni koko.
  3. Kosketusnäyttöohjaimella ohjataan ja säädetään kaikkia laitteen ominaisuuksia.
  4. Nopea ja helppo asentaa vanhan tilalle ilman haastavia kanavatöitä.
  5. Tehokas vesipatteri.
  6. Taloudelliset ja tehokkaat EC puhaltimet.

Korvaa: Aeromaster, Energiset, Himablock, ILA-15, Oilon Oiva, Parma 10, Thermovent ja Valmet kotilämpö koneet.

Lämpö-Iiwari II ilmalämmitys

Helppo asennus (matala vain 1550 mm + yläsokkeli 100 mm).

Älykäs kosketusnäyttöohjain.

Korvaa suoraan vanhan ilmalämmityskoneen ilman haastavia muutoksia.

Mihin tarkoitukseen Lämpö Iiwari II on tarkoitettu?

Ilmalämmitys yhdistää ilmanvaihdon ja lämmönjakojärjestelmän. Kotilämpöjärjestelmä on käytössä useissa 70-80 -luvun omakoti- ja rivitaloissa. Lämpö Iiwari -mallit koostuvat ilmanvaihtokoneesta ja kiertoilmakoneesta. Ilmalämmitysjärjestelmässä ulkoa tuodaan raitisilma suodatettuna ja lämmitettynä yhdessä kiertoilman kanssa lattiasäleiköistä huoneistoon ja poistoilma puhalletaan ulos katolle jäteilmana.

Lämpimästä poistoilmasta otetaan lämpöä talteen ja se siirretään etenkin talvisin kylmään raitisilmaan. Kesäaikana lämmöntalteenotto saadaan ohitettua. Energiatehokas ilmalämmitys toimii loistavasti myös nykyajan entistä tiiviimmässä rakentamisessa. Lämpö Iiwari huolehtii kotisi tasaisesta lämmöstä ja laadukkaasta ilmanvaihdosta energiatehokkaasti ja taloudellisesti.

Miksi Lämpö Iiwari II ilmalämmitys on huipputuote?

Ilmanvaihdosta vastaa energiatehokas lämmöntalteenottokone, jonka hyötysuhde on yli 80%. Taloudelliset EC-puhaltimet vievät energiaa noin 30% vähemmän verrattuna vanhempiin puhaltimiin. Lämpö Iiwari II kokonsa ja yhteensopivuutensa ansiosta tekee asentamisesta helppoa.

Kätevä asennus tekee ilmalämmityskoneen saneerauksesta sujuvaa ja kustannustehokasta. Lämpö Iiwarilla voit korvata lähes kaikki vanhemmat ilmalämmityskoneet (esim. Parma 10, Valmet Kotilämpö, ILA 15, Aeromaster,…) Asennus voidaan tehdä myös lämmityskauden aikana.

Miksi valita Parmairin valmistama malli?

Parmair on täysin kotimainen laitevalmistaja. Tuotteemme valmistetaan Forssan kupeessa Tammelassa ja myös omistajuutemme ja verotuksemme on Suomessa. Panostamme laatuun ja käytämme kestäviä komponentteja. Parmair:in valmistamille tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä ja laadusta. Ostamalla Lämpö Iiwarin saat kotimaista, kestävää ja helposti huollettavaa laatua vuosiksi eteenpäin!

Mistä Lämpö Iiwarin voi ostaa?

Voit tilata uuden ilmalämmityskoneen minne päin Suomea tahansa! Jälleenmyyntiverkostomme asiantuntijat palvelevat sinua mielellään ja voit myös ottaa yhteyttä suoraan Parmairille kaikissa kysymyksissäsi!

Hei,
ilmoita tässä

puuttuva suodatin.

Ilmoita tietosi alle

tai koita vielä hakua?